ClickCease

Malpraxis Medical

Malpraxisul (termen provenit din latină: malus = „rău” și greacă: praxis = „practică”) reprezintă − în România, eroarea profesională săvârșită în exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicând răspunderea civilă a personalului medical și a furnizorului de produse și servicii medicale, sanitare și farmaceutice.

Echipa noastră va stă la dipoziție pentru orice informație aveți nevoie legată de cazurile de malpraxis.

Știm cât de important este recuperarea daunelor morale și materiale într-un timp cât mai scurt mai ales când este nevoie de recuperare medicală, motiv pentru care va oferim cele mai eficiente soluții de rezolvare a cazului în cel mai scurt timp.

Echipa noastră oferă consultanță imediată și reprezentare juridică pentru soluționarea cazului.

Sunteți victima unui caz de malpraxis dacă:

  • Dvs sau un membru al familiei ați fost supuși unei intervenții medicale și ați suferit în urmă acestuia un prejudiciu.
  • Cadrul medical care a efectuat intervenția a săvârșit o fapta ilicită ce constă în încălcarea unei reguli de conduită profesională, existând și documente medicale din care să rezulte legătură directă de cauzalitate.
  • Fapta cadrului medical care a efectuat intervenția să fie săvârșită cu vinovăția cerută de lege, neexistând caz ce îl exonerează pe acesta de răspundere.
malpraxis-medical2
malpraxis-medical3

Apariții Media

Testimoniale

Testimoniale Video