ClickCease

Partaj

În cazul unui divorț, partajul nu este obligatoriu, acesta putând fi făcut oricând după divorț, în fața unui notar dacă este pe cale amiabilă sau în fața unui judecător, dacă lucrurile se complică.

În a două situație, intervine ajutorul unui avocat deoarece partajul poate fi destul de elaborat, în funcție de caz, iar avocatul va oferă siguranță și control asupra procesului și a constituirii tuturor documentelor judice necesare.

Un proces de custodie copii implică multe dificultăți, mai ales de ordin emoțional. Chiar dacă în procesele de drept civil nu se impune întotdeauna serviciile unui avocat, noi considerăm aceste servicii un atuu pentru dumneavoastră, deoarece un avocat specializat în acest domeniu este la curent cu toate noutățile și modificările legislative în Dreptul Familiei.

Cabinetul de Avocatură Eugen Titu este specializat în Divorțuri – Partaje – Încredințare minori, având în spate experiență adunată în mulți ani de profesie la care adaugă implicare și devotament pentru fiecare client în parte.

Pentru mai multe informații va stăm la dispoziție!

Nu ezitați să cereți o consultanță!

partaj3

Apariții Media

Testimoniale

Testimoniale Video